Zamyslite sa

02.12.2010 14:37

Môžete pociťovať, ako ste opäť raz hore a raz dolu.  Ako intenzita emócii v kolektíve ľudí rastie. Ako si mnohí nevedia poradiť s tým, čo  cítia a prežívajú. Je to odmietanie. Odmietanie vibrácii teraz a tu. Sú to vaše vnútorné boje o zachovanie starého „zvyku života“. Čo teda chcete? Dokážete sa naisto rozhodnúť zahodiť minulosť a prijať čistú a novú budúcnosť? Opýtajte sa každý seba. Lebo ak tento krok neurobíte, pokiaľ ste tu v týchto podmienkach a vibráciách, kde je dualita a stále prítomnosť „zla“, budete zažívať neustálu jazdu na horskej dráhe. Raz, kedy ste na trati hore a inokedy dolu.

Drahí, je to len o vnútornej práci na sebe. Často krát, ako vás pozorujeme vidíme, že mnohí nestíhajú vykonávať svoje povinnosti, nie nato, aby si našli čas pre seba. To neni správne. Vyhraďte si čas pre seba. Lebo vy ste najdôležitejší pre seba v tomto živote. Ak posuniete seba o latku vyššie, pomáhate tým okoliu a okolie pomáha svojmu okoliu. Prosím zamyslite sa nad sebou a buďte k sebe láskaví. Buďte k sebe taký, ako si želáte, aby sa k vám chovali ostatný.

„Zlo“  medzi vás vypustilo infiltráciu, ktorá sa miestami medzi vami, ľuďmi hmýri a spôsobuje vám to, že vzniká chaos, stres a nepríjemnosti. Nosičmi týchto emócii ste len vy sami. Nato, aby ste sa stali imúnny voči nim, je potrebná práve ta chvíľka, počas ktorej sa budete venovať sebe a vykonávať na sebe vnútorné práce.

V dnešnej dobe, ak už človek nevidí, to ako je svet ovládaný a hore nohami, tak to bude mať poriadne ťažké. Neni ani tak dôležité, aby ste vykonávali to, čo sa od vás čaká, ako to čo je pre vás, ako bytosť podstatné v danom momente. A na toto máte skvele obmedzovacie prostriedky. Uvažujte o zmene, o takej, kde si život na zemi do jej konca spríjemníte, ako sa len dá. Nie je to vždy ľahké, ale pokúste sa. Záujme seba a svojej duše.

TOPlist