Volanie duše

30.03.2011 19:26

Svieži nádych vetru nepoznaného, pravá vôňa domova a istoty. Po tom túži duša tvoja. Radosti sa chce nabažiť. A to, čo bolo chce nechať tak a už sa za tým neotáčať. Ani ty nevieš, ako sa dostať z kolotoča tohto sveta von? Ten kľuč neni niekde, je  v tebe, hlboko v tvojom vnúti, kde duša a srdce spolupracujú. Tá línia je stále zachovaná a žije v tebe celý tvoj život, životy. Máš neustále jedinečnú možnosť vypnúť myseľ a dozvedieť sa pravdu tohto sveta a nie len to. Ona nakoniec aj tak vypláva na povrch. Je to iba o človeku. Ak sa to stane ľahko pochopíš, že si žil zároveň v raji aj v pekle. Pochopíš, prečo bolo nutné dobra i zla. Ako je možné, že množstvo veci funguje, tak ako funguje. Nakoniec sa teším na ten smiech tvojej duše, keď sa oslobodí. Bude to veľkolepá udalosť.

 

Japonská elektráreň vybuchla, ale nič vám nehrozí.  Presúvajú sa poli zeme, ale všetko je v poriadku. Je enormne zvýšený smog, ale to nevadí. Zničili sme veľké množstva stromov a prírody, ale to je potrebné. Je nutné deti vychovávať vo vymyslených školských programoch. Na mnohých miestach sú konflikty a vojny, ale inak sa to riešiť nedá. ..

... Je to všetko iba hlúpy ľudský výmysel. Deje sa to, čo dovolíte, aby sa dialo. Môžete sa v tichosti doma utišovať a veriť tomu, čo je vám oznámené, alebo urobiť zmenu komplexne.

Čudujete sa, že trpíte rôznymi ochoreniami a beriete na ne lieky a vaša zem čo. Poškodzujete ju a ona tým vplýva na vás. Choroby sú iba vašou príčinou. Všetko je tak, ako ste si to zariadili. Je nutné otvoriť oči a vidieť to. Pochopiť a nakoniec sa zmeniť. Od jedného zmenného správania  sa odrazí ďalšie. Ľudia sa budú vami inšpirovať. Váš štýl žitia je neúnosný. Vaša harmónia s prírodou, vaše spoločne spolunažívanie je v nerovnováhe. Čudujete sa, čo vám je? Stačí otvoriť oči a prestať počúvať ľudí, čo riadia tento svet.

 

 

 

 

TOPlist