Vlna pocitov

19.07.2012 13:07

Doba je taká krásna a čarovná už. Keď sa pozrieš pod pokrývku diania, nájdeš kráľovstvo nové. Dotýkať sa ho môžeš. Zrazu začne sa ti všetko spájať, všetko dostáva zmysel, život ti našepkáva pravdy ktoré tušíš, i keď ešte nechápeš. Zrazu kráčaš a uvedomuješ si, že stále sa hrajú staré karty, ktoré napriek tomu, že hra nefunguje na prvý pohľad, na druhý je  všetko krásne vymyslené. Pre nás je najťažšie, že  stále len zápasíme a chceme isť naspäť do starých koľaji. Krásu a jednoduchosť zažíva ten, čo prijíma dobu a skutočnosti také aké sú. Nie je to náročné.

Smerujeme tam a ja to neviem opísať, akoby som sa toho dotýkala, akoby tá doba bola za zrkadlom, na ktoré sa dívam. V tom zrkadle vidím všetkých nás, ale máme sa lepšie a inak. Je tam všetko zmenené, neviem to opísať, tak vkladám pocity do slov. Zmeny DNA, zmena štruktúry prány, zmena tiel, zmena mysle, totálna premena. V zrkadle sa ľudia z druhej strany dívajú na mňa. Akoby sme všetci boli dvojmo a každá naša druhá dvojica na úplné inej úrovni.

Tým, čo sa otvárajú vlastné „brány“, môžu vnímať ako prosby, kladené otázky sú pomaly vyslyšané a zodpovedané. Kruh dejov sa znovu uzatvára, aby v okamih zavretia pocítil otvorenie. Kiež by som mohla pocity dať do slov, vystihujú všetko, ľudia by potom sa ukľudnili a zistili, že sú v bezpečí. To však nejde. Každý má svoj proces, preto sa nedá ovplyvniť jednou mienkou veľa ľudí. Je tu rôznorodosť. Komunikujte zo svojim vnútrom, ukáže vám miesta kam sa uberáme, nesnažte sa príliš totižto, iba voľne, neni nutné vidieť presne. Stačí cítiť, pocity vás povedú.

Neviete čo ďalej? Neviete si poradiť? Potrebujete pomôcť ? Proste o pomoc, dostane sa vám, buďte však všímavý. I ten najnezmyselnejší sen, môže mať prosté vysvetlenie a odpoveď na vašu otázku. Pátrajte a plavte po vlnách. „Zem“ je pre nás otvorená  a „ostatní“ nás počujú.

 

TOPlist