Utvorme kruh lásky

14.12.2010 16:18

Poznám vaše pocity a prežívania. Zažil som ich totižto aj ja. A vy tiež, dosť kráť nato, aby ste boli ochotný povedať, ešte raz  do toho zase pôjdem. Avšak teraz je to už na vás. Máte  možnosti. Zvoliť si. Ukončiť procesy umierania v 3D. Dopad duality v tejto dobe vášho zobúdzania sa vám nerobí moc dobré pocity. Uvedomujete si, že máte pocit, že neni kam utiecť pred dualitou. Avšak cesta neni mimo vás, ale vo vás. Rozmýšľajte o smere hľadania. Či je ten správny. Keď sa modlite k Bohu, či k niekomu inému, ako si ho predstavujete? Niekde na nebesiach? Predsa viete, že nie. V srdci drahí. Skúste seba pozorovať dôkladnejšie, keď nie ste s nejakou vecou u seba spokojný, ako k nej pristupujete a riešenie sa vám dostaví.

Ja sa teraz teším, lebo vidím že mnohí zisťujete, ako čo je a funguje a otvárajú sa vám oči. Je toho také množstvo..., len pokračujte.

Pierko ľahkosti, keď sadá na zem zastane, avšak nezabúdajte, že vietor fúka stále. Vždy je šanca, na všetko. A ako sa čas u vás hýbe a uteká rýchlim tempom, aby pomohol zrýchliť prebiehajúce udalosti, tak ja vám prinášam  kvet lásky do srdca. Stačí ho prijať, nič viac. Ďakujem vám za vaše odhodlania byť tu teraz v tejto nie ľahkej dobe a sme mnohí s vami, v každučkú sekundu vášho času.

 

TOPlist