Ticho

27.11.2011 11:37

Všímajte s i doby, ktorá príde, kedy sa všetko zastabilizuje. Problémy zmiznú a bude ticho. V tom čase sa to bude diať. U vás očakávanie, u nás veľa práce v zákulisí,  s láskou. Bude to doba pár dní. Budete mať pocit, že bude očakávať ako sa spoza hmly a mrakov vynorí nové slniečko, ktoré vás konečne dobije neskutočnou energiou.

Áno, je teraz doba opäť viac činná. Pre vás možnosť vnímať a rásť. Avšak to neni potreba, stačí vnímať pocity.  Dobré uchovávať a tie zlé púšťať, nech ostanú a zaniknú  v nulovom bode. Všetko dokážeme tak, že vy netušíte čo sa deje, preto tie váhania, dokonca i vás, ktorý ste všeličo duchovne zažili a videli.

Voľba ľudí na planéte Zem obrovsky rastie, dokonca tento čas konca rokom 2011 je to intenzívne z mnohých kútov, dokonca i od silných jedincov, ktorý majú lásky na rozdávanie za sto  :).

I tak každý z vás robí koľko môže. Je našou radosťou, že mnohí z vás sa nevenujú tomu čoho sa držali len preto, že musia. Závratná zmena v energiách je. Niekedy sa prelomí a všetci pozeráte , že čo sa deje. Ako teraz...

Tak vysielajte všetci na rovnakej vlne rovnaký cieľ, a nezabudnite smerovať zrak ku hviezdam.( I ten vnútorný :))

TOPlist