Svetlo v tme

18.07.2011 19:19

 

Keď chodím medzi vami a preciťujem vaše vibrácie, dokážem ich meniť ak vaše vnútro aspoň trošku chce. Dokážem vytvoriť ten pozitívny zámer, o ktorý sa pokúšate a nejde vám to, lebo ste po dlhú dobu nasýtený zlom, z doby vašej. Môžete moju prítomnosť cítiť a prosiť o premenu energie, ktorá je u vás nevyvážená, tak ako vládne dobro i zlo. Je to vaša voľba, ako čokoľvek iné.

Vaše okolie je už teraz plné bytosti, ktoré sú neviditeľní a dokonca aj tými, ktoré sú už medzi vami. Neni nutné mať obavy. Využite vaše pocity a povedú vás chodníkom jasným, až k vaším cieľom.

Raz zistíte, že ten cieľ na konci cesty, ten je iba jeden, nehmotný, úžasný, jedinečný, a nádherný. Bude to vaša krásna duša, ktorá to všetko zažije a ozdraví vaše telo.

Svetlo bez tmy u vás neni, dualita je nevyhnutná na učenie, chcete preskočiť do vyššej triedy, kde bude za úlohu niečo iné ako dualita? Všetko pracuje postupne, sami cítite isté dni zmeny a mnohí z vás nechápu, čo sa to stále deje, aký je význam udalostí. Môžem povedať, že v duchovnom význame je toto obdobie rozkvetom vo vibráciách a energiách pozitívneho zmyslu. Rozširujú sa za vaše hranice, ale stále u vás žije mnoho ľudí, ktorí si nevedia predstaviť iný život s mimozemskými entitami po boku, hlavne ľudia staršieho veku.

Ste čistený od mnohého, jedno dokončene sa vymazáva a už sa s tým nezaoberáte, to sú sledy, čo sa vo vás deju a nerozumiete im.

Dnes už neni podstatné, ako vyzeráte pred ostatnými, ale ako sa cítite a čo je správne. Tá doba vyzerať a urobiť všetko, ako sa sluší je dávno preč, je nutné ju pustiť a žiť s otvoreným srdcom plným lásky a aktívneho života.

To čím, si vaše telá prešli je veľmi náročné a boľavé, to vieme, prestane to, verte, že áno a to zázrakom, pokiaľ pripustíte, že je, tak isto ako sme a existujeme mi, čo sú súčasťou vás.

Ste zmetený v dobe, ktorá sa stráca a vytvára nová, preto ste zmetení zo seba, lebo ste súčasťou doby, v ktorej ste si želali byť a prežiť ju, je to kúzlo neuveriteľné. Tancujem radosťou, keď to vidím lebo cítim podstatu, dokážete to aj vy, keď nadíde čas.

 

 

TOPlist