Príchod nového roka

30.12.2010 15:52

 

Končí váš rok 2010 a začína 2011. Keď niečo konči a niečo začína, ponúka sa vám zmena niečoho nového. Môžete lipnúť na starých zvykoch starého roka a nechcieť sa pohnúť vpred, alebo môžete prijať zmenu a môže sa vám otvoriť okno nových možností. Pre vás osobne to môže znamenať úspech, už len keď sa vám otvorí myseľ a uvidíte, že sa dá mnoho vecí inak urobiť. Že, pocítite vlastnú slobodu, oslobodenie sa od systému vašej výchovy, systému vštepovania vám informácii prostredníctvom médií, systému práce... To nové spočíva vo vás, vo vašom vnútri, kde to spí. Ak to zobudíte, tak to jednoducho príde. Vy tvoríte vašu budúcnosť. Dokonca i to, ak si predstavujte iba  prítomnosť. Čo táto planéta priťahuje, na čo jej ľudia myslia a čo chcú, to jednoducho majú. Na to je prostý zákon. Preto skúste vaše srdiečka otvoriť a nový rok prijať nestranne, prijať zmeny.

Vo vašich vnútorných rovinách je rozpracovaných množstvo projektov, s individuálnymi bytosťami i kolektívom, sami podaktorí cítite pohyb vpred. Iní zase nevidia východisko. Avšak všetko potrebné máte na dosah, ak sa „nepozeráte“, samozrejme, že neuvidíte. Hýbu sa i nové energie, ktoré pred časom u vás ešte neprebývali. Jednoducho tým, že si to volíte.

Zima vám poskytuje obdobie oddychu a ponorenia sa do vášho vnútra. Využite to a pracujte zo sebou. Zase budú opäť o chvíľku kvitnúť lúky. Je zaujímavé ako väčšina z vás čaká opäť na teplé obdobia. Cítia totiž s teplom príchod lásky. V mnohých  zima evokuje pocit chladu. Avšak toto sú udalosti, ktoré sa dajú pochopiť i z iného konca. Je to presne to čo hovorím, čomu veríte to ste a to sa z vás vytvára. Žiadny „zlý človek“ u vás neni zavrhnutý. Čas obratu do seba ma každý, je na ňom či to chce urobiť. Lebo tá doba je tu. Mení sa. Budú čoskoro iné pravidla než máte teraz, lebo staré zanikne a nové vykvitne. Príde doba otvorenosti, lásky a možnosti postupu ľudí. Priťahujete si ju, tak pokračujte s tým. Držíme vám palce. Krásny nový začiatok s príchodom nového roku vám želá cele stvorenie okolo vás.

TOPlist