Pohľad

02.07.2011 18:01

Stojím pri Zemi a dívam sa na ňu. Vidím jasný úsvit svetla. Slniečko ju hreje a dodáva jej životnej sily. Toto prepojenie medzi slnkom a Zemnou je udivujúce. Slnko v podstate starne a jej budúca premena na supernovu jej spôsobí obrovský posun vpred. Zem a jej prerod s jej  bytosťami je podobná záležitosť.

...ako sa upriamil pohľad na Zem,  toľko bytosti sleduje nás, ako sa starajú v istých záležitostiach o nás viac ako my sami o seba...

Je to zaujímavý pohľad. Cítim sa, akoby som stála v izbe plnej tmy a v nej sú planéty a my. Je to priestor, ktorý je síce nekonečný, ale vibračne ohraničený, keďže vibrácie stúpajú a sú pripravené na premenu, ktorá sa pomaly deje každú chvíľku.

 ...ten deň, kedy bude človek človeku bližšie sa približuje...  Vtedy sa stratia tie nezmyselne ľuďmi vytvorené pocity, kedy sme si cudzí navzájom.

Zároveň vidím ako život okolo Zeme je v plnom prúde, ako spolunažívanie bytosti nepochádzajúcich z našej Zeme kvitne. 

Dnes už bytosť hovoriaci si človek, je zase o kus  ďalej. Tieto míľové kroky sú dosť namáhavé.

 

Tajomstvo je dovtedy tajomstvom, dokedy ho tak menujete. Pravda môže vyjsť najavo hoci aj teraz a v túto dobu. Čas, kedy sa bytosť zjednotí je blízko. Tá vytvorená reťaz, čo vznikne pomôže ku vzniknutiu novej silnej civilizácie. Bude to prebudená civilizácia terajších bytosti. Ich schopnosti a vedomosti budú užasne. Bude to pre nich jednoduché, lebo ovládnu moc takú, ktorou kedysi disponovali. Vytvoria spoločenstvo na pomoc pre ľudí a ten smer, ktorým ich povedú bude ten na ktorý sa čaká. V tom čase už budeme s vami. Teším sa na to.

 

TOPlist