Pocity

12.02.2012 19:22

Zažívate tiež pocity, že ste zrazu nikde, nič neviete, máte ,  že seba prestávate cítiť? Akoby ste boli vytrhnutý z kontextu života?

Ja si myslím, že sú to stavy, kedy nastalo niečo, čo presahuje vaše chápanie, kedy sa stala taká zmena, ktorá je vám nová. Nahliadate totiž do nových rozmerov. Pokiaľ však tam bude vládnuť strach tá zmena nemôže nastať úplná.

„Mnohí sa ocitnete na konci cesty pre tento vek a toto miesto. Zažívate stavy mimo priestor a čas. Dívajte sa ZA to, čo vidíte fyzickým zrakom.“

Tento stav sa mi divno podobá na epizódu vo filme matrix, keď Nea na konci zastrelia a on sa prestane báť, zrazu vidí pravdu a vidí to ovládanie.

Je to akoby ste chvíľkami vykukli z ulity ovládania, ale máte strach z nového, tak sa hupnete naspäť do toho, čo poznáte. Človek robí neustále takéto veci. Je nutne s tým prestať. Dať šancu novým veciam, ktoré neprichádzajú, ale sú už tu, len človek ich nechce prijať. Keď sa budete držať starých zvyklosti, potiahnu vás do čiernoty a problémov. Zbadáte to tým ako sa cítite, to vám dá odpoveď na všetky otázky, stačí sa opýtať seba. Vaše pocity vás povedú.

 

Klamanie ľudstva spočíva v negatívnych pocitoch a myšlienkach. Ovládanie, majetok... Váš svet je vytvorený na takých základoch, ktoré keď chcete pretvoriť neni nutné meniť základy, ale stačí od bodu zlomu zmeniť myslenie a vyjadrovanie. Stačí ak nastane zmena v danej chvíli. Neni nutné systém prerábať od základu, lebo ten sa pretvorí automaticky, pri dostatočnom počte  ľudí, pocitov, energie a vibrácií. Všetko sa riadi energiou, ktorá je nenáročná, jemná a je spravodlivá, ona to riadi všetko, čo u vás je. Na základe nej sa vieme aj my orientovať, čo je nutne u vás urobiť, v čom zasiahnuť a dokedy byt utajený. Pomenujte tú energiu každý podľa seba, ale tvoríte ju vy a je súčasť vás, vášho planetárneho vyžarovania.  Je ako vietor, ktorý v sebe nosí informácie DNA. 

Tvorivosť je hra, ktorá ťa učí. Život je taktiež hra, ktorá ťa učí. Tak ži a buď kreatívny a prežívaj šťastie ako nikdy doteraz, lebo to šťastie je najväčší životobudič, ktorý ta smie posunúť do vysokých hraníc. Zobudí tvoje danosti a schopnosti do takých rozmerov ako nikdy. Šťastím sa naštartujete a keď ho budete roznášať, pretvárať energiu ľudí, vytrhávať ich z kontextu zavretých emocionálnych gúľ ,  bude sa diať zázrak na Zemi. Tak ako je písané...

TOPlist