Láska robí zázraky

07.08.2011 19:55

Tiež máte strach zo života? Z toho, že zomriete, ochoriete... Z toho, že všetko zrazu zmizne? Prečo máme vštiepený strach zo smrti, keď smrť je pre ducha úľava z uvezenia v tele. Smrť je niečo také, ako keď cez deň bdiete  a v noci idete spať. Keď spíte, neviete kde ste a čo ste. Vaša duša je preč, poletuje si niekde, ale je pripútaná k telu. No a smrť je niečo podobne ako deň a noc. Rodenie sa do ďalšieho života a umieranie. Viem samotné slová ako smrť,  je aspoň pre mňa moc nepríjemné a pre mnohých z vás tiež. Preto by som smrť nazvala skôr opustenie súčasného tela a posun duše ďalej vpred. Duša sa nedá stratiť, teda aspoň nie tak ľahko.

No a život, narodenie... Aká je to krása keď sa dieťa narodí, že? A viete si predstaviť, čo prežíva duša? Predstavte si, že ste duša, čo je neohraničená, ľahká, láskavá hmota, ktorá sa vtelí do malého človiečika a prvé, čo zažije je pôrod. Všimnite si malé bábo po pôrode, aké je v panike, kde som, čo som? Je to prvá bolesť, čo zažíva na Zemi.

Je to tak, ale to neznamená, že je niečo zlé a niečo dobré. Patrime sem so všetkým, čo sme zažili a chystáme sa zažiť. Je to náročné, a raz sa dočkáme vykúpenia, a nik nepovedal, že nato musíme zomrieť...

Éra toho, čo je každým ďalším dňom nám otvorená je úžasná. V podstate každý jeden váš terajší deň predstavuje niečo iné, ako kedysi. Chcem tým povedať, že každý deň je zmena. Že, veci sú v rýchlom kolobehu. Tie tlaky sú náročné pre vás.

Kiež by sa svet zmenil, ujednotil sa a vkročil vedomo vpred.  Duše ľudí sa prebúdzajú a už skoro každý jeden z vás prišiel do kontaktu s takouto tematikou.

Viem, že ste zmetený, čo bude zajtra. Čo, keby zajtra nebolo a bolo už len neustále Teraz. Žiadny čas, žiadna panika a stres. Tá doba príde, či skôr alebo neskôr, lebo je to jediný osud tejto Zeme. Záleží na človeku, či to chce alebo nie, tým si ten osud približujeme alebo odďaľujeme. Bolo nám určene tu a teraz sa prebudiť do stavu vedomia duše, i keď to je popísané nesprávne, no inač to nazvať neviem.

Je to krásna doba teraz, keď sa pozriete, čo sa deje pod povrchom. Všetok ten ruch  na Zemi, čo prebieha, je to, že ľudia sú nevedomí, nevedia čo sa deje, čo je toto za dobu a za každú cenu chcú zachrániť to staré. Teda éru peňazí, vládnutia, príkazov,... V novej dobre, čo príde bude všetko inak. A tá doba je už tu, preto sa deje to, čo je vidno vonku, len to nik nevie pomenovať.

Sny z minulých životov,

pocit, že túto osobu poznám,

pocity deja vu,

silné pisknutie v uchu,

pocit, že vedľa vás niekto stoji,

pocit, že tam v diaľke niekto je,

pocity pohladenia na koži,

zvláštne úkazy a situácie,

vaša intuícia, ktorá vám správne šepká, to nie je blud.

 Je iba na človeku, aby počúval a hlavne pociťoval to, čo je okolo neho a teraz.

Pozor ľudia Zeme ste ovládaní. Nepodporujte to, čo nechcete, nerobte to,  do čoho vás nútia. Viera je silná mágia. Pritiahne to, čo si želáte. Zázraky sa nikdy nediali iba v rozprávkach. Spomeňte si na obdobie vášho detstva. Kedy naposledy ste si nato spomenuli, že? Vidíte, a že ste slobodný a neovládaný. Ovláda vás všetko, hlavne média. Váš svet riadia figúrky, ktoré sa smejú tomu, ako poslušne robíte to, či ono. Zatiahli vás do kolotoča, z ktorého nemôžete vyskočiť, lebo buďte bez peňazí a strechy nad hlavou. Avšak sú ľudia, čo to dokázali. Izolovali sa od systému ovládania tohto sveta, alebo aspoň ovládanie minimalizovali do takej miery, aby ich život nabral iný smer. Život nemáte iba jeden pravda, avšak doba, ktorá sa vám ponúka teraz, sa opakovať už nebude, ponúka totiž schody hore tam, kde sme už raz všetci žili a boli sme šťastný a slovo problém neexistoval. Držím nám palce nech sa tak cítime všetci už hneď teraz. Nezabudnite, s láskou je život krásny a robí zázraky.

 

 

TOPlist