Kráčame nový smer

21.12.2010 12:50

Vítam vás zblúdilé duše moje. Ja a môj rád stojí po vašom boku a neustále vás v snových svetoch zaškoľujú na udalosti prichádzajúce. Mnohí si uvedomujete, že neni podstatne len to, čo je viditeľné na vonok a začínate fungovať v iných rovinách, ktoré sú prístupné v tejto dualite vám tu. Je to hra života, ako keď tancujete na dobrú hudbu a krásne si ju vychutnávate. Taký je život skutočný. Je krásny.

Keby si všetky bytosti na zemi, čo už sú čiastočne zobudený povedali, stop systému ovládania a nezapájali by sa do neho, nastalo by to po čom túžite. Zrod nového začiatku, smerujúceho do obdobia krás a mieru. Zostatok ovládajúcich bytosti by zhynula, keby nechcela nové prijať. Zvolili by si vlastný smer.

Perla žijúca v morskej mušli v mori, pozná more. Cíti okolo seba energie života, mora a priestoru. Avšak svet mimo more je obrovské. Nezabúdajte na to. Keď pochopíte iste zákony tu na zemi, ponúknu sa vám nové možnosti. Každému jednému. Tie poznatky vám prídu sami, stačí ak budete načúvať sebe. Pochopíte mnohé veci a budete sa riadne diviť, to vám môžem sľúbiť. Všetko je oveľa väčšie a krajšie než si viete predstaviť. A tá otrávená reťaz, čo koluje medzi vami ľuďmi tu na zemi je už nepotrebná. Tak nehľaďte už na druhých a nerobte to čo oni. Vyhovte sebe a pustite sa smer nový život.

 

TOPlist