Jemné zmeny

09.12.2012 20:23

Rovnaké priťahuje rovnaké. A preto i my budeme mať to, čo chceme. Takže tým, že teraz nemáme životy také, aké by sme chceli, myslím tie časti, ktoré veľmi nemôžeme ovplyvniť, čo sa týkaju celosvetového poriadku, tak sa to bude musieť zmenit na to nové. I keď sa menia. Menia sa naše mysle. Ale na väčší zázrak si musíme počkať nejaky čas, lebo všetko ide postupne. Ale je na mieste si ho i tak predstavovať a pritahovať už teraz. Takže na tomto jednoduchom zákone vidíme to, že to jednoducho nastane. Ći vedome, či smrťou, či .....hocijakým prechodom. Bude to nové, keď to chceme. A tí, čo na to čakajú, tak začiatok už dávno prepásli. Lebo je úžasne to teraz prežívať. Je to zatiaľ veľmi jemné, preto ľudia, ktorí majú nabité dni materialnými vecami, tak to ani nebadajú. Ale deje sa a deje. A je krásne vidieť, že daktorí ludia z nášho okolia nevedia veci vedome, ale i tak sa chytili novej vlny a žiju podľa nej. Majú to vnúti a je to tak, ako to má byť. 

 

Mnohí prežívame chvíle prechodu mysle. Môžeme zabúdať, možeme byť zmätený a mať jemné halúze :). Znamená to iba to, že sa preorientúvavame na niečo iné. Keď človek zažije tento zlom, tak si to plne uvedomý. Možno by som to nazvala fázou prvej línie uvedomenia, čo samozrejme mnoho ludí na Zemi ešte nezažilo. Bude to hromadné, avšak nie všetci to zažijú. Jedny skôr, iní neskôr, niektorí vôbec. Rôznorodosť musíme zachovať. A keď sa nanovo naštartujeme, tak sa na nanovo nadýchneme a to, čo bolo doteraz, to zakryje závoj. Akoby sme zabudli, ale nezabudneme, len budeme vedieť, že to už neni podstatné.


Čím ďalej sa mi ponúkaju pocity, myslím jemnovibracie vyššej úrovne. Ktorú v sebe cítim, ktorá tvorí a ktorá si želala cezomňa prechádzat a dotykať sa cez moju auru druhých ľudi. Akoby vyššia energia chcela cezomňa vplývať na okolie, nech sa s ňou už zoznamia tí, ktorým je blízka. Je to spôsob nového prejavu, ktorý dokážeme tiež už teraz. Prejavy tvorenia rôznych tvarov do okolia.

TOPlist