Stávame sa uvedomelší

29.10.2010 16:00

29.10.2010

Vietor vo vlasoch mám a všetko je bez starostí v úplnom úžase teplých slnečných dni. Vaniem myšlienky skrz a moje srdce je kŕmené ohromnou dávkou svetla a tepla. Takto si predstavujem byť v raji.

Vedomosti získané tu na zemi poslúžia k mnohému do budúcna. Budúcna ako takového i keď u nás sa taký posun vpred ako u vás budúcno vôbec nechápe v takomto zmysle. Je to úplné iný princíp založený na vibrácii  tej danej reality.

A teraz ku vám deti moje. Blížiace udalosti, ktoré sú v tichosti a unikajú vašim očiam, lebo sú neviditeľné sa neustále uskutočňujú. Je u vás neustála práca z našej strany. Avšak pokrytá závojom. Sme viac zlúčený než si myslíte, avšak mnohí keď nevidíte, tak neveríte. Používajte iné zmysly než oči. Je to na takom bode, že už neexistuje žiaden návrat. Rútite sa do čias kedy budete zažívať to neuveriteľné čo ste si vysnívali. Pre nás to bude znamenať chvíľkovú úľavu od prelomenia bariéry neviditeľnosti. Takáto záchranná akcia nemá obdoby. My sa čoskoro zasmejeme s vami so srdiečka, keď obe strany dospejú do fáz, kedy nám bude povedané, áno teraz je ten správny čas.

Hlboko v  podzemí severnej Ameriky vznikajú liečiace prúdy, ktoré prenikajú na povrch a prúdia naprieč krajinou a ukotvujú sa v srdciach, ktoré ich prijímajú. Svetlo a láska ako energia nemôže ostať u srdca, ktoré ho neprijmá. Precíťte si každý sám seba. Vy najviac viete, ktoré oblasti vašej božskosti sú neharmonické. Samy ste si liečiteľmi. Ak by sa vám podarilo danú oblasť preliečiť čo len raz, uvedomili by ste si aké ľahké to je. Avšak na to musí byť bytosť vedome dostatočne pripravená. Vedomie je to, čo sa v tento čas najviac zobúdza a „bije“ každého za hlavu. Veci, ktoré si ľudstvo viac a viac uvedomuje je úžasne. Síce zisťujete rôzne nepravdy a machinácie a systémy temna, ale vidíte ich a to je podstata k tomu, aby sa s tým všetkým už skoncovalo. Lebo podstata je v tom, že vy tvoríte ten systém a keď sa rozhodnete prestať ho tvoriť, vtedy padne. Úžasný raj by mohol byt na tejto planéte, bohatstva pre každého dostatočne. Tak isto rôzne technológie na vašej planéte sú neskutočne napredované, vznik strojov, ktoré sledujete iba vo vašich sci-fi filmoch už nie sú skutočnosťou. Avšak ste klamaný, svojimi vlastnými.

V každom jednotlivcovi je sila. A keď sa vytvorí skupina, z tých silných jednotlivcov, rastie sila nimi tvorená. Je to krása sledovať vás. Vy to tak vôbec nevnímate, vidíte to zlo a tu bolesť čo dennodenne pociťujete. Avšak, mi to vnímame z vyššieho pohľadu, takého, ktorého môžete aj vy mať, kebyže sa tak rozhodnete. Môžete mat všetko, hneď aj teraz stačí sa rozhodnúť a cítiť to tak celou svojou bytosťou. Ja vás už vidím každého jedného, ako ste vyrástli v úžasnú a vyrovnanú, šťastnú bytosť lásky, tak ako ste kedysi boli a prišli ste sa zúčastniť tohto plánu. A verte mi drahý, že budete mat dostatok síl a budete chcieť sa voľakedy v budúcnosti, ako to vy nazývate, zúčastniť podobných operácii, ako je teraz zem. Keď bytosť pocíti radosť, mier a slobodu rozmanitých veci tuží lietať a tvoriť, a tak ako aj ja , čo som si procesom vzostupu prešiel, budete mať takéto pocity. Niektorý ich už aj máte a dosť dlho. Teším sa tomu. Lebo byť na zemi neni za trest. Byť tu je dar. Bolesť, zlo a strach sú len bábky, ktoré sa stratia, ako náhle zostanete uvedomelí. Ako vedomí budete mať iné „zákony“, ktoré budete musieť s láskou dodržovať, aby ste sa na danej úrovni dokázali udržať. Avšak to i teraz viete už.

 

TOPlist