Energie

07.10.2011 18:03

Vnímate energiu všade vôkol vás a vo vás? Je súčasťou vášho života? Alebo vás iba zaujímajú veci a hmota. Túžite po vzostupe? Ak ho chcete, prečo sa neučíte o energii a manipulácií s ňou, keď jedine energia/frekvencia je to, čo vás dostane o stupeň vyššie. 

Všade vo vašich rukách, nohách, v tele je energia, ktorú môžete ovplyvňovať. Ovplyvňujete ju pocitmi, emóciami, ktoré sa do nášho organizmu z vonkajška dostavajú. A tie sú v uponáhľanom svete väčšinou negatívne, že? Tak preto je váš svet a civilizácia presne tam, kde je. Pri úpadku a zrode nového zároveň. Ste vo fáze, kedy sa nové nezjavilo a staré úplne nezahynulo.  Kým sa však všetci rozhodnú, kam chcú patriť a aká esencia kam patrí, všetky vibračné energie, dotiaľ budete ešte trpieť to, čo teraz vonku a vôkol seba vidíte. Avšak nie je úplne správne to tak vnímať, treba ukazovať medzi ľuďmi tie emócie a energie, ktoré tu presne chýbajú. Lebo i jedno svetlo vie rozsvietiť všetky, i keď sa to nestane zo dňa na deň. Vesmír nám necháva slobodu, a tou môžeme voliť a robiť to, čo chceme, daň je taká, že tým čo robíte, myslíte a konáte to, čo chcete, si vytvárame presne to, čo aj vidíte navonok medzi sebou. Snívate o lepších zajtrajškoch, je potrebne vnútri vás ten pocit, tú energiu stvoriť a tým prezentovať medzi ostatnými to, čo chcete aby bolo. Svet naslúcha a ľudia tiež. Každý je hľadač a hľadá. Dokonca i časovo zaneprázdnený ľudia, čo vidia majetok iba. Každý dostane možnosť isť inou cestou než šiel doteraz. Stačí o ňu i požiadať.

Verím, že to dokážete a raz sa zobudíte v lepšom svete, kde bude všetko možné. Veď ste v takom už žili, prečo by vás energia nezobudila, keď si to pamätáme už za pozemského života?

TOPlist