Človek

13.02.2011 13:28

Ľudská bytosť sa díva očami na svet a nespoznáva ho.  Pýta sa, kde je a čo to vidí. Nechápe, prečo ľudia nakupujú, bijú sa, ... Ten, ktorí to vidí je v podstate šťastlivec, ako ten,  ktorí tvorí dav a pasívne vykonáva každodenné aktivity.

Ľudia sa menia a s nimi doba. Problémom je, že doba sa už dávno zmenila, to iba človek ju udržuje stále vibráciou rovnakou.  A to formou rôznych svetových  zastúpení, ktoré tvoria ľudia za oponou, tí čo riadia svet.   Tí, čo vám vravia toto treba mať, bez tohto sa neobídete, ... Diktujú vám váš vlastný život. Položte si otázku. Čo by ste robili, keby ste nemuseli nič, čo vám bolo vnútené robiť? Svet riadia chamtivý ľudia. Človek s láskavým srdcom by ho zariadil tak, aby mali všetci všetkého dostatok. Je to tak? A pozrite sa na nás. Vojny v 21 storočí. Je to bieda. Človek sa dostal na hranice zverstiev. A jedine, čo ho zaujíma sú peniaze.  Mať dom, auto, dostatok peňazí, šaty a všetko po čom túži.  Prečo človek nechce pre všetkých všetkého dostatok? Veď sa bojíme chodiť po vonku, že nás náš vlastný druh napadne a ublíži nám. Je to normálne? Ak by prišla inteligencia z vesmíru a pozrela by sa na naše chovanie, nemalo by zmysel medzi nás zasahovať, keď nedokážeme byt jednotný a pomáhať si. No áno povieme si, že mi to vieme, ale oni vidia vojny, tyraniu a mnohé iné veci, o ktorých sa mnohým ľuďom ani nesníva. Asi naozaj podaktorí sa musia dostať na tu najspodnejšiu hranicu bolesti a strachu, aby sa uvedomili. Je to tak.

Nechceme už našu myseľ ovládnuť a srdce otvoriť? Oslobodiť sa od hnevu a zacítiť vánok extáze z toho, čo môžeme mať už teraz? Áno, smerujeme tam, ale môžeme sa tam dostať rýchlejšie, ak budeme chcieť. Každá jedna zmena jednotlivca posúva vpred a keď vás bude veľká kopa jednotlivcov, bude cesta k raju bližšia.  Skúste sa dívať, skutočne dívať za to, čo sa deje. Použite otvorené srdce a na strach jednoducho zabudnite, ten je predsa pod úroveň.  Radi vás povedieme smerom, kde bude ľahký vánok fúkať, aby vám na vašej ceste pomáhal. Každý z vás je silný a úžasný a je jedno ako vyzeráte. Vaše duše sú čisté a krásne. Keby ste poznali svoj vlastný pôvod a ucítili vašu silu, nesedeli by ste v kúte a neľutovali by ste sa. Buďte tu a teraz, bez času. Milujte. Cíťte. Radujte sa. Konajte múdro a správne. Vyčistite si myseľ, aby sa vám pravda otvorila.

Ako sa duša duchovnej bytosti inkarnovala do človeka, musela sa znížiť do nižšieho vibračného pásma. Tu sa ustálila a myslí si, že je spokojná a že nemôže mať viac. Problém nastal, že si nič nepamätá, teda má pocit, že nič okrem toho, čo teraz je nemôže byť.  Neverí, že sa dá lietať, lebo je naučený, že je to nemožné a hlúposť.  Ale keby nebol naučený,  zistil by, že je to úžasný  čin. Prosto sme naučený len to, čo sa od nás očakáva.  A to dospelý človek trestá deti, keď snívajú o tom, čo je omnoho reálnejšie ako to, čo žijú dospelý naučené. Myslíte si, že dospelí ľudia chcú deti pripraviť na život a vtĺcť im znalosti na prežitie v „džungli“ a pritom ničíte dobrú a čistú dušu  a rýchlo ju hádžete do vreca duality. Áno prišla preto sem, ale teraz nastal čas ukončiť obdobie duality a ísť o stupeň vyššie. Tak, čo budete ďalej zo sebou robiť?

Je úžasný ten tvor človek. Povie sa mu, prečíta si, usúdi to prevažne za správne a aj tak robí to, čo robil doteraz. Áno, do múdrosti musí duša dospieť, na to má každý z vás iný čas, ale môžete tomu dopomôcť už teraz. Záleží len na vás, čo chcete.

TOPlist