Zobúdzanie ľudstva

30.01.2011 16:14

Mnohí kráčate krokom hektickým, zastavte sa a pozrite sa na oblohu. Akej krásy v sebe má. Uvedomte ,že život je nádherní, to iba ľudia trápia ľudí. Doba do akej ste  sa priviedli, takú aj máte. Preto iba človek bude ten, čo smerovanie ľudstva smerom k záhube, bude môcť odvrátiť a nastoliť novodobí mier a lásku bez akýchkoľvek uväzujúcich zákonov a trýznivých  náboženstiev. Veďme spolu túto krásnu  zem k raju pre život a objavme spolu to všetko, čo nedokážeme a pritom by sme vedeli.

Nikto z nás si nepamätá život pred narodením, ako teda človeče môžeš súhlas s úvahou, že nič okrem vašej zeme a tohto vášho života neni? Nebolo by to plytvaním? Načo by bol iba jeden taký život? A ako to,  že máte mnohí pocity deja vu? Spájajte si to. Vaše pocity všetko vedia. Tak ako kráča vaša duša a duch vpred a prichádzate k životným pochopeniam, tak sa vám objavuje váš život z minulosti (i keď z prítomnosti) vo väčšom merítku. Začnete chápať odkiaľ viete mnohé veci, odkiaľ vaša intuícia mala pravdu a prečo ste ju nepočúvali a na záver zistíte prečo ste chceli prísť na zem v túto chvíľku a zažiť to, čo zažívate.

Rokom 2012 nepríde žiadna katastrofa, iba transformácia ľudskej mysle, prechod z času do prítomnosti, čiže bezčasovej zóny. Jedine človek môže vyhrotiť do davu šialenstva a tým spôsobiť katastrofu. Čiže pozor na myseľ. Nič vám nehrozí. Ste v bezpečí a v láske a je o vás postarané.

 

TOPlist