Vysoká latka

02.06.2011 15:25

Svetom sa šíri akási vibrácia neznáma, miestami pohlcuje všetko príjemné. Čo ak nie je proste z niekadiaľ, ale iba z nás? Predsa zato môžeme iba mi ľudia, keď si ju priťahujeme. Nato platí zákon vesmíru. Rovnaké priťahuje rovnaké.  Je to zaujímavé, ale tak.  Evolúcia ľudí teraz na planéte padá do určitej jamy. Je to akoby zle ostalo tu zaniknúť a dobré bolo zázračne zachránené.  Ale čo je dobré a čo zlé?  Ako môže bežný človek pochopiť neutrálnu, jemnohmontnú a jedinú spravodlivú nazvyme to vlnu smeru pravého života? Nemôže, iba duša môže, a preto je spojenie s ňou nevyhnutné. Ako to môžeme pochopiť, keď sa hádame o bežné maličkosti a nepozeráme ďalej od nôh?

Veď sú medzi vami ľudia, čo sa pohybujú vonku a za celý deň si nevšimnú ani raz, akú nádherná je obloha.  Chápte, že čakáte na zázrak a mi čakáme na zvolenie, kedy ten zázrak môžeme uskutočniť. Svet spí v jednej veľkej postieľke ako malé dieťa, i keď mnoho bytostí je zobudených, ale stále nie dostatočne. Ale netreba, aby ste mali obavy, všetko bude a príde a vy si uvedomíte v istom bode, že neni nutné sa ničoho báť, lebo naozaj o nič nejde a zároveň ide, pochopíte zlatý  stred života, kedy vás to dovedie na cestu vykúpenia. Cestu znovu poznania a tam vás chceme dostať, lebo dokážete spraviť omnoho viacej ako len počkať na zázrak, že sa tu objavíme a vy nás zazriete a povznesieme vás. Tak to nebude. Jedine vy seba povznesiete. Vaša planéta je velikánska  s ešte väčším počtom obyvateľov, pričom každá jedna bytosť ma svoje vibrácie, ktorými prevažne oxiduje ostatných. Málo je vás takých, čo harmonicky vysielate. I bytosti zobudené, žijú v istej vibračnej disharmónií. Nechcem, aby ste nás chápali, že vás kritizujeme, ale iba toľko, že sa odvíjame od skutočnosti. Nič nie je zlé. Lebo dobro a zlo v našej sfére nie sú, nie sme duály. Je náročné pre vás písmenkovať, aby vibrácia pre vás prišla tak, ako bola vyslaná. Ale nato neni potrebné čítať texty, ale vyciťovať napr. prírodu.

...v istej chvíli sa smejem nad situáciou Zeme. Samozrejme pozitívne. Lebo pozobúdzali vás energie nové, prichádzajúce. Všimli ste si, že zrazu veci nie sú také ako voľakedy, zmenili sa a vy sa teraz pýtate seba, čo to je? Nemáte v sebe toľko fantázie na pozitívne vysvetlenie a máte obavy z toho, čo ste kedysi videli  vytvorené napr. filmami. Nestrachujte sa, liekom na všetko je otvorené srdce...

 

 

 

TOPlist