Príjmajme zmenu

23.12.2010 17:32

Nachádzate sa v novej ére vývoja všetkého čo je. Je krásne ako tie kroky robíte. Hýbete sa vpred a hore a pomáhate si navzájom v tom.  Je to už o iných skutočnostiach a pôjde to takto ďalej. Sami môžete vidieť, ako sa chovajú a čo prežívajú ľudia , ktorý zmenu  prijať nechcú. Nato aby bytosť postúpila, alebo vzostúpila nepotrebuje znalosti kníh a internetu. Samotné vaše vnútro, chrám vo svojom srdci vám pomôže isť správnou cestou. To, ako ste ovládaný vašimi mysľami už v tejto vašej existencií  padá a kto to pochopí a uzná, bude to pre neho ľahšia cesta vystúpenia z radu. Môžete to mať s vašimi bojmi, ktoré dennodenne zažívate ale ľahko bez boja prijatím. Aj vaša planéta sa rozjíma už vo sfére krásna.

Vidím zrody novej a silnej spoločnosti, ktorá bude prospešná pre celý vesmír. Ako bude fungovať harmónia, medzigalaktický život a fantázia nových rozmerov. Ako budete voľný a budete obdarený možnosťou rozvíjať sa ako nikdy. Vidím v tom svete aj veľkú základňu podobnej veľkej bubline, čo bude centrom diania. Bude tam umiestnená sila jedincov, čo sa viac rozvinuli a ktorý budú nápomocný pre ostatných. Bude tam nesmierna rozmanitosť a bohatý život.

Žijete v krásnych časoch i kde v bolestivých, ale to prestane a môže hneď, ak si tak zvolíte. Teším sa srdciam otvárajúcim a sme často s vami v snoch. Ste vyučovaný a pripravovaný nato, aby ste si spomenuli na znalosti dávne. Mnohí máte už teraz mnoho znalosti z vašeho sveta o minulosti zeme a preto vám bude jednoduchšie prijať fakty, ktoré sa čoskoro dozviete.  Obíjmam vás a prajem vám čoskoré vykročenie z bubliny duality.

 

TOPlist