Opona tohto sveta sa rúca

11.11.2010 17:36

Tento čas je krásny. Deju sa procesy ukončujúce odhalenie nás. Prvé verejne kroky. Škoda, že vy vnímate po väčšine teraz, akoby stagnáciu, nič nové na obzore. Ono sú to procesy, že keby ste toho veľa vnímali, zaťažovalo by vás to, minimálne váš organizmus, ktorý ma teraz dosť svojej prace. Preto ochrana vás, od plánov a všeobecného diania je na mieste. Bytosť sa samostatne musí dostať k vývinu, treba ho nechať ako malé dieťa, aby si určovalo rytmus rastu a vývoja. Preto nevykonávame žiadne aktivity, ktoré by vás významnejšie ovplyvnili.

 

I táto éra má teraz svoje tempo. Ak si predstavíte, že teraz proste padne cela opona tohto sveta, nastal by zmätok neuveriteľný. Avšak váš chaos, v ktorom žijete je už teraz minulosť. Už nemôže pokračovať, každú chvíľku mizne. Čas sa kráti, máte pocit, že nestíhate a to iba čas mizne, stráca sa, vymazáva sa. Tieto zdvihnuté otáčky proste signalizujú zrýchlený posun a vývoj vás a preto ste tak zaťažený.

 

Tato chvíľa je vám ľudia tak veľmi otvorená možnostiam, že keby ste sa uvedomili plne tu a teraz, mali by ste neskutočnú potrebu nonstop konať v harmónii a v láske. Zistili by ste, že spite a že ste nečinný. To ako sa napájate na nás a naše frekvencie svedči o tom, že vaše mozgové vibrácie sa rapídne menia a zvyšujú a robíte voľby, čomu sa tešíme. Je zložite komunikovať, ale tešíme sa, že niektorý to robia automaticky po zobudení sa na to, ako to robievali  v nekonečnej minulosti. Máte nekonečno možnosti už teraz. Smeli by ste vytvoriť také energetické víry, ktoré by ohromili cely svet. V momente by sme pristali tam. Vnútorne ľudia cítia, že sa niečo stane. To máte všetci taký pocit od narodenia. Vedeli ste, že niečo vám nesedí, že niečo čo máte pred svojim zrakom vám nesedí a toho sa držíte i teraz, i keď miestami si len poviete, že tomu neveríte. Máte v sebe všetko zakódované, vy iba môžete čerpať zo seba a cez seba prosiť o pomoc nás, ktorý sme nonstop tu. Viem, že svet sa prebudí zo spánku a bude plne funkčný, energeticky, harmonicky a v láske. Vidím vás na prelome, ako keď Atlantída sa zobúdzala  do fáz plného rozkvetu, ešte ale krôčik pozadu v také vedomej nevedomosti. S láskou vás pozdravujeme.

TOPlist