Načúvajme...

11.12.2010 20:50

Myslíte si že, poznám zákutia vesmíru a balansovanie medzi rovinami a realitami vesmírov, časov a hraníc? Samozrejme, že áno. Toto i mnohé iné viem. Vy to viete mnohí tiež. Nie ste o nič menej či viac. Mnohé duše u vás na zemi sú rovnako staré a rovnako skúsené ako napríklad moja.

Skúste sa v týchto vianočných časoch naladiť na vlnu kľudu a ponorenia sa do srdca, odtiaľ vás to zavedie ku pravdám. Tie nemusia pre vás byť všetky priaznivé. Avšak obavy tu nie sú na mieste. Stačí zvoliť iný uhol pohľadu. Skutočnosť je jednoduchšia než si vysvetľujete.

Pociťujte. Pociťujte vaše telo, jeho prosby. Prosby okolia. Vnímajte energie. Ak cíťte nepriaznivé energie jednoducho ich neprimajte za vaše. Taktiež energie harmonické ponechávajte nech cez vás prejdú a smerujú ďalej. Je to hra energii. Vy ste energia. Telo je iba hmota, ktorá sa ničí. Avšak nemusí sa ničiť, ak bude mať dostatok energie, ktoré ju budú vyživovať. Keď myseľ pochopí, že čas neni, tak starnutie nebude potrebné. Môže byť mladosť a mier po dlhú dobu, kým sa bytosť rozhodne zvoliť cestu v iných životoch a miestach.

Stačí načúvať a pociťovať. Začnite od seba. Je to jednoduché. Chcem tu zmenu, alebo nie. Nič viac. A keď sa pozrieme do vášho sveta, hovorí to za všetko, však... Smútok neni za potreba. Všetko beží, žije a koná sa tak ako je... Láska je však silná energia. Povznáša. Pomáha lietať. Nič na tomto svete bez lásky v tuto dobu neprežije. Keďže zlo je minimalizované z vnútorných strán už dlho. Avšak tie vonkajšie, tie kde je zvykom chovať sa ako v minulosti, tak tam ešte prevláda. Avšak to, je samostatný boj každej duše.

TOPlist