Lístoček zo stromu

27.02.2011 15:35

Viete ako sa kolíše lístok zo stromu, keď z neho padá? Hupoce sa zo strany na stranu, až kým nedorazí na samotnú zem. Počas svojho života na strome sa dotýkal prírody, teda stromu, lebo bol jeho súčasťou. A keď opadal zo stromu vrátil sa k matke Zemi, na jej povrch, kde sa zmenil v prach.

Je to sranda, že podobne žijú aj ľudia. Jediný rozdiel medzi listom a človekom je ten, že list žije na strome a padne na zem. A človek žije na povrchu a skonči pod ním. Prečo človek neuvažuje len tak, na chvíľku o múdrosti lístočka. Prečo si myslí stále, že nemá čas. A keď čas dostane, uvedomí si jeho veľkosť, až keď mu dni voľna skončia. Sme dospelý, ale chováme sa všetci ako malé deti, musíme sa ešte veľa učiť. Ale je tu jedna možnosť, ktorou sú obdarovaný mnohí jedinci. A keď vykročia správnou cestou, vedia sa naštartovať a vyvinúť sa za krátky čas v múdru bytosť. Títo ľudia, ktorých je neúrekom ešte spia, ale keď sa zobudia budú medzi vami konať zázraky. Ale iba do tej chvíle, kedy si uvedomíte aj vy ostatný, že ste ako oni, a prijmete sa naozaj za toho, kým ste boli pred svojím zrodením. Prijmete múdrosť vašej duše a budete ju využívať vedome na záchranu planéty a celého systému, v ktorom sa nachádzate.

Keď sa vzdialim od vašej planéty a nahliadnem trochu do diaľky, vidím tam nepokoj, niečo čo vám hroziť môže. Ale strach neni potrebný, potrebná je tá láska, ktorá oddiali zlo, hocijakého charakteru je. Vesmír je ďaleký a široký, myslím iba ten váš čierny... Preto načúvajte iba vášmu srdiečku .

TOPlist