Informacie z krátkej prednášky Luisy Muratori z 18.10.2012

18.10.2012 20:31

- Katastrofy sú tam, kde ich vibračne treba. Avšak netreba dávať pozornosť katastrofám a živiť ich.

 

- Blížíme sa rýchlo ku stretnutiu človeka a vesmírných  bytostí. Nastane to vtedy, keď sa oslobodíme od strachu.

 

- Luisina vízia: svet bude pokračovať a na počiatku nebudú žiadne významné štruktúry. Svet sa otvorí vesmíru a vtedy nastane kľud a harmónia. Vznikne spojenie medzi dávnym a prehistorickým.

 

- Treba opustiť zlozvyky, vyhladávanie superpohodlia, zhromaždovania vecí, materializmus...

 

- Hmotné síce naďalej v našom svete existuje, ale prikladávame mu už teraz menšiu pozornosť.

 

- Tí, čo na sebe pracujú, môžu pociťovať hojnosť. Na čo pomyslia, to sa rýchlo zhmotní.


- Treba opustiť to, čo sa nám nepáči, čo nás obťažuje, zotročuje a robí závyslími.

 

- Vesmír nechce, aby sa diali deštrukcie. Chce pozitívy rozvoj. 


- Od tochto roka komunikuje s nami Stvoriteľ cez naše srdce. Stvoriteľ je priama, otvorená, sympatická a múdra bytosť. Keď s ním budeme hovoriť, uvedomíme si, že je ako my. Tvoríme súčasť (Stvoriteľ a ľudia) spolu zo Zemou.

 

- Zem si nechce ublížiť. Je vyspelejšia, než iné planéty. Je to entita, ktorá prijala formu sféry. Zdroj miluje Zem. Zem je predurčená zmeniť poriadok v celej galaxií. My sme detí týchto esencií. Keď toto pochopíme, budeme vedieť, že nič zlé nás nečaká.

 

- Budúci rok tu budeme zase. Treba otvoriť školy vedomia. Budeme robiť experimenty - zhovárať sa skrze myšlienky.


- Dimenzionálny prechod bude tvrdý, ale zvládneme to.

 

- Treba myslieť na to, čo chceme. Bude sa to zhmotňovať. Treba snívať vo veľkom, lebo od skutočnosti sa to redukuje. Preto, keď snívame malé sny, nič moc sa neudeje. 


- Treba milovať našu matku Zem. Naša genetika ide od Zeme. Je to jej projekt. A jej elementy nás vyživujú. Naše domy stoja na jej koži. Keď budeme Zem vedomo milovať, budeme si navzájom pomáhať (ľudia-Zem). Katastrofy budú iba u toho, kto ich chce a privoláva. A u toho, kto neverí v zdroj, vesmír a v seba.

 

- Pripravme sa na dimenzinálny prechod, silné zážitky to budú. Bude to prechod cez slnko. Cez jednu stranu vstúpime a cez druhú vystúpime. Bude tam trojuholníkovy koridor. Pri prechode slnkom vypustíme psychickú zaťaž. Tam sa zastavi Zem. Bude stať tak dlho, koľko bude potrebovať. Aby vypustila všetky strachy. Nastáva koniec programu 666. Ked prejdeme cez jadro slnka a vystúpime na druhej strane, nastane program 999. Za slnkom je 5D. Teraz prechádzme koncom 4D. Fotónový pás prichádza od roku 1995.Od tocho času sa zahájil proces čistenia.

 

- Na Zemi sú už teraz bytosti, ktoré sú na 98% fotonické. Fotóny vyživujú fyzické telo. Éter vyživuje duchovné telo. V 5D budeme mať telo rýchlo zocelené.


- Ďalších 12 rokov bude telo prechádzať transformáciou a stane sa takým, akým ho budeme mať chcieť a zabudneme, že ho vlastne máme.

 

 

TOPlist