Energie I.

07.10.2011 21:37

Kde je svetlo v dobách temna? Kde sa nachádza? Odkiaľ prichádza? Kde je ten zdroj, to miesto?

Je tam, kde čas a miesto nie sú, a zároveň je všade v  takej miere, v akej si bytosti prajú mať. Ako si ho priťahujú a udržujú. V čase Atlantídy bola energia pre nás prvoradá, narábali sme s ňou všetci, bolo to pre nás ako každodenný rituál, niečo čo nás udržovalo. A bola to presne aj energia, ktorú sme narušili a tým spôsobili zánik. Niečo podobné prežívame aj teraz, avšak je to trošku iné, keďže ideme z opačného konca. Snažíme sa dosiahnuť svetlo, ako najlepšie vieme. Iba zo začiatku je to náročné.

Sila z kozmu je velikánska, pre toho kto ju vie odtiaľ čerpať. Ponúka možnosti na mnohé činnosti, ktoré potrebujeme pretvoriť, uzdraviť, premeniť.

Sila energie z minulosti a z budúcnosti je spísaná knihou osudu.  Je možné z nej čerpať a učiť sa, spomenúť si. Sme v modernej dobe, to však nepredstavuje iba modernu technológiu, ako si to väčšina ľudí myslí, je to hlavne o energií. Tá vždy bola a bude, je to život. Ako duša, tá je tiež v podstatne ako energia, ako zdroj všetkého.

Takže je podstatné, aby sme si uvedomili základne veci, to je pre nás potrebné, čomu sa chceme venovať, aké informácie chceme prijímať, a čo chceme  rozdávať. Ak budeme podporovať média, reklamu, biznis a podobne, bude sa to šíriť a budeme žiť naďalej v chaose energií. Viem, v dnešnej dobe je to náročné zmeniť, ale dá sa to. Stačí krátkodobá vizualizácia jednoduchej prostej energie svetla, čo mení Zem na raj. A teraz si predstavte, že to urobí každý jeden človek v rovnakej chvíli na Zemi...

TOPlist