Dosť...už nebudem trpieť

11.11.2010 18:01

Kristovo vedomie a vedenie ožíva v nás všetkých. Jeho plameň svíta v novú nádej. Nádej prekvíta v nový osud. A osud vytvorí/oživý náš tajný vysnívaný dlhé rokmi priany sen. Ten budeme žiť a prežívať. Tentokrát naozaj.

Vaše vnímanie, správanie, vyciťovanie je iné ako kedysi. Meníte sa do takej  miery, do akej miery ste schopný prijať zmenu. Dovolte jej zájsť ďalej. Dovolte, aby vás pohltila a nasítila svetlom. To je liekom pre vaše trápenie. Zlo nechajte odísť. Ono už teraz zomiera. Tak uľahčite si to a povedzte si dosť. Nerobte len to, čo poznáte zo zvyku.Ten je starý a nemá miesto v tom novom.

Svet je podrobený posledným skúškam. Tie rozhodnú o soude jednotlivca. Po našom príchode nastane zmena v prísune energií a potom sa každý jednotlivec môže rozhodnúť, čo urobí ďalej.  Náš príchod prinesie mnohé okrem toho, avšak energia bude základ. Ak spoločne dokážeme udržať frekvenciu vibrácii dosť vysoko, pomôžeme si navzájom. Pre vás to bude pokrok, pre nas úľva od hmoty. Lebo, čím nižšie sme mi, tým je to pre nás "bolestivejšie".

TOPlist