Čo príde a na čo sa pripraviť

22.02.2012 12:12

Myslím,že prídu prevratné veci. Táto doba je zase jednoznačná pre svoje miesto a čas na Zemi. Tak, ako sa do Zeme volá, tak sa zo Zeme ozýva. To, čo naše duše si predsavzali - zmeny doby, to sa deje pred našími očami. Máme možno pocit, že netradične, avšak je nutné si to dobre vysvetliť. A nato nemáme dostatok múdrosti zatiaľ. Aj to bude. 

Keď prevíšite jeden bod vo vaších zlomových udalostí, bude vám pravda vyjavená, lebo to platí k pravidlu: čin, myšlienka = dôsledok. 

Veci sa vyvíjajú správne, dokonca veľmi správne. Peklo, čo sa rozútava vo všetkých oblastiach vašich, ešte viacej pridá na intenzite. Má to tak byť, lebo je to súčasť zmeny, ktorá všetkých posunie tam, kde sme si zvolili byť posunutý. Je to výnimočná udalosť pre nás, avšak nie pre univerzum. V ňom sa deje nespočetne mnoho na naše pochopenie - nepochopitelného.

Rozprúdené davy poukazujú na fakt, že ľudia chcú zmenu, nielen u seba, ale aj vo všetkom. To, aké neduhy a klamstvá sú na našom svete, to u nás bolo stále. Preto tá zmena bude netradičná. O pár mesiacov si povieme,že o tomto sme ani nesnívali...

Tento rok bude rok príjemný i veľmi búrlivý, tak ako pocity človek a v agónií: blaženosť, pokoj i bolesť a trápenie. Niečo umiera a to niečo je naše staré ja, tá myseľ, čo prinútila človeka k veciam, s ktorými nesúhlasíme. Bráni sa a preto tie pocity a veci, čo sa dejú. A zosilujú. Niektoré skutočnosti už prestanú byť utajované a napriek "búrke", čo sa bude preháňať Zemou, budeme môcť "medzi riadkami" vycítiť mier a oslobodenie. Ten pocit, po ktorom túžime.

TOPlist