Vlastná viera

02.01.2011 17:14

Hľadáme v dnešnej dobe to, čo by sme chceli? Alebo žijeme riadený život, ktorá vytvorila spoločnosť! Vaše odpovede na tieto otázky, by vam pomohli pochopiť, prečo sa máte tak, ako sa máte. Všetok tento život je z časti aj iba o mysli. Ako ju máme naprogramovanú a pritom o tom ani nevieme. Ľudia si programujú ľudi. Vedome i nevedome.

Táto stavebnica avšak v dnešnej dobe padá  a je z nej zrúcanina. Záleží na nás, či ju chceme zrovnať zo zemou a vytvoriť niečo nádherne a nové. Niečo, čo nespočiva na tom starom.

Najväčšia sila je to, že naša myseľ nám v niektorých pripadoch už ani nedovoľuje to krásne a iné vidieť. Nedokážeme si spomenúť na jednoduché veci, čo krásne sme kedysi robievali a dnes sme v riadenej spoločnosti. Mnohé sekty a náboženstvá nás vedú všelijakými smermi, avšak aj tie sú ovladané ľudmi, lebo ich ľudia tvoria, a pokiaľ vieme nie su "všemožný". Preto si myslim, že cesta svojho JA, každého vlastná cesta a viera, či už podložená na nejakej existujucej alebo vytvorenej, tá čo sa zakladá na láske a otvorenom srdci je tá pravá a jediná, ktorá vedie cestu von z bludiska.

TOPlist