Staré jednoducho musí preč

13.08.2012 12:36

Nachádzame sa v období, kedy by mal každý pracovať za seba naplno. Je nutné pracovať a spracovať mnohé deje, ktoré nepatria do doby novej. Tá nová  doba, ten nový svet totižto nepríjme energie staré. Preto diania vo svete budú ešte búrlivé a mnohé veci sa udejú u nás všetkých. Ak vás život stavia do ťažkých chvíľ, zastavte sa a uvedomte si nezávislé, čo je podstatné a to pravé pre vašu dušu. Už tu nejde o peniaze, majetky, kariéru a iné veci. Toto je už teraz preč. Ak taký pocit nemáte čakajte nárazy. Nárazy života, ktoré vás privedú na správu cestu, ak ste si tak zvolili. Cestu skrz dimenzie.

 

Moje pocity sú teraz úžasne. Až mám zimomriavky, keď vidím dej vecí  a všetko nás vedie presne tam kde sme si vysnívali.

 

Prosme o vedenie, prosme o veci, ktoré chceme vyriešiť, prosme o cestu. Buďme v prítomnosti a nemajme veľké plány do budúcnosti. Doba je zázračná teraz a tu s tým, čo práve ponúka. Uvedomme si to prosím. Chceš aj ty život plný zázrakov? Obráť sa do svojho vnútra, toto je čarovná doba. A skutočne netreba nikoho o tom presviedčať, ľudia tomu naklonený to cítia i z nepresných viet o diania. Cítia  to i keď to nevedia pomenovať. Nič viac netreba iba za tým isť. Za pocitom.

 

Prídu ešte údery sveta, je to preto, že to prinesie ešte viac úžitku. Zem sa otriasa, lebo chce prechod a to zle, proste otrasie. To isté sa deje zo životmi ľudí.

 

Nakoniec zistime, že neni podstatné, čo sa nám stane, dobré či zlé. Či stratíme rodinu, či blízkych a iné podstatne veci v živote človeka, lebo prídeme k pochopeniu, že Teraz všetko máme a nikdy nie sme samy. Pochopíme nové princípy v novej dimenzií. Nové ciele, iné zákony. Jednoducho svetlo...a to stačí. Presne to sa deje. A prečo? Lebo to chceme. Inej správnej odpovede niet.
 

Prajem vám všetkým lásku v srdci, svetlo na ceste životom a vieru v to, čo veríte...nová doba je tu...radujme sa....nič už nemusí byť, ako doteraz. Stačí sa pre to iba rozhodnúť a robiť to.

 

TOPlist