Prvý kontakt

29.11.2010 18:59

Mal  by som vám napísať, že prvý kontakt už klope na dvere, ale neni to tak. Po pravde už tu mal byť. Boje s temnom sa posunuli, a ich agonické posledné boje ešte pretrvávali, tam niekde v diaľke. Snažím sa vám tým povedať, že keby bol iný scenár než dnešný, tak by sme už mohli byť bok po boku. Avšak netreba zúfať. Ten deň príde, tá zmena sa stane. Nebudete večne takto ako teraz, to viete všetci, cítite to samy. To, ako ste ovládaný reklamami a inými druhmi vašej komunikácie je vtlačovanie informácii vám do hlavy. Zanechajte tomu, a načúvajte tichu skutočného diania.

Šok, aký príde k vám pri našom prvom kontakte bude nevydaný. Nie, že by sme vám tým ublížili, ale samotný náš príchod, uvedomenie ľudského povedomia s existenciou cudzích bytosti, padnutie vašich mnohých odvetví a ešte veľa iného...bude toho mnoho v krátkom čase. Avšak na to čakáte. Vôbec si nepredstavujte tmavý deň a náš príchod, nie. Predstavte si krásny deň, kedy vy sami budete mimo toho všetkého chaotického diania a budete mať všetko, čo budete potrebovať.

Je veľa rovín a veľa zákonov, ktoré sa vibračne pohybujú u vás, okolo vás a vo vás. „Zákony“, ktoré ovplyvňujete a na základe tých, sa dejú skutočnosti. A nie len vy ale aj my. Systém fungovania istého rozmeru. Na každom stupni platí inak. Ale mnohí z vás ich nevedome chápete. Cítite ich a používate ich dokonca.

Nato, aby človek postúpil vo svojom vývoji nemusí byt človek moderný ako si teraz žijete. Sú ľudia, čo nikdy nepoznali internet a iné vymoženosti vašej doby a už teraz, sú o krok pred vami. Áno je to ticho a načúvanie  seba, zeme a vesmíru, ich poviedlo o ten krok vyššie.

Prajete si, aby sa už nečakalo a stali sa udalosti očakávané. Avšak takéto posuny je nutné po mnohých stránkach nastaviť a pochopiť ich už dosiahnutie. Preto ten čas je potrebný, preto ešte chvíľu. Zároveň sa blíži u vás čas Vianoc. Predstavte si náš príchod pred Vianocami, veď žiadne by našim príchodom ani neboli, stratili by sa jedine intenzívne láskavé vibrácie v roku (chaosom a panikou ľuďmi nechápajúcimi). A na druhej strane pre niektorých by samotný príchod nás, znamenal Vianoce. Viete sú rôzne pochopenia a ten, ktorý v nich vie kľučkovať a cítiť smerovanie energie a isť za ňou, vie čo sa deje. Je to náročné vám asi pochopiť, ale netrápte sa tým. Venujte sa naďalej sebe a príbuzným. Keď vám ľudia načúvajú tak hovorte,  a to čo ma prísť príde. Je to otrepaná fráza možno, ale ten kto cíti,  tomu slová netreba. Lásku s vami...

TOPlist