Moje meno je...

21.11.2010 19:36

Sme na tejto Zemi? Sme tu? Čo je realita? A čo sen? Áno, cítiš správne odpoveď na otázky, čo som chcel naznačiť, toto sú pocity, čo opísať slovami jednoducho nejdú. Ste všetci ľudia ako rodina, všetci ste zdraví, máte sa radi a všade je krásna harmónia a láska. Nikde nie je ničoho nedostatok. Ste rôznorodý, každý žije tak ako chce. Rozvíjate sa, objavujete to, čo každý z vás v dávnych časoch „včerajška“ vedel. Život je hra. Nie trápenie. To, čo sa deje v tento čas pominie, nie je podstatne o tom teraz vedieť viac len toľko, že to pominie navždy. Cíťte jasnosť vo vedomí, v mysli, jasnosť vašej cesty v pred a vaše priority vami stanovene vás dovedú tam, kam ste si stanovili. Ak niekde niečoho prevláda v týchto dobách u vás veľa, jednoducho to nechajte plynúť. Robte len to, čo vás teší.

Prečo by ste sa nemohli teraz hneď ocitnúť na výlete v nádhernom nekonečne? Môžete. Kto vám to zakázal? Ak niekto tak  len vy sami, vaši blížnymi bratmi a sestrami. Tak , že ste im uverili to , čo hovoria. Ovplyvňovanie. To je to čo vládne u vás. Nenechaj sa človeče ovplyvniť. Zahoď zábrany a hranice svoje umelo vytvorené. Objav to po čom tužíš.  

To čo vo vás tkvie, vás poháňa. Čo to asi je? Žeby vaše Ja, to čo presvíta pod povrchom a derie sa von a vy ho svojimi umelo vzatými presvieteniami umlčujete? A pritom tužíte po živote v raji? Viem, že nemáte plne vedomie, ale skúste vytvárať snahy. Urobte si život teraz a tu tak ako chcete, jednoducho to iba robte. Pritiahnete si to. Využívajte zákony čo poznáte, vás predsa stále ovplyvňujú.

Viem ako sa naozaj volám? Ako sa volá moja duša? Pýtala som sa jej to? Spájam sa s ňou? Počúvam ju? Samy si dajte odpovede, čo pre seba robíte a ako veľmi chcete s kolotoča hrubohmotna von. Šanca je vždy a každú chvíľku. Netreba pozerať po ostatných. Ak prosia, pomôcť áno. Ale súcitne byt sťahovaný „dole“ nie.

TOPlist