Človek žijúci s mimozemšťanom v modernej dobe

02.05.2015 19:07

Veríte na mimozemšťanov? A bojíte sa ich? Nemyslíte si, že keby niekde vyčínala rasa, ktorá má zlé úmysli už dávno by tu bola a žiadne vládne organizácie by nič nezatajili? Ja verím, že väčšia hŕstka, ktorá existuje nemá nič postranné a preto je taktika taká, aká je a to, že sa čaká kým "človek moderný počítačový" povstane a začne vnímať a cítiť. Tak sa vráti jeho jedinečnosť a navráti sa k pôvodu a áno, bude vedieť všetko. Potom zistí, aká je pravda. Že mimozemšťanom je on sám, tak ako ostatné rásy v tomto vesmíre. Vytvorili se si ideu oddelenosti, strachu, vlastných zákonov a díváme sa iba na svoje životy. Vlády nám vytvorili ideu strachu zo zlých mimozemšťanov. Nevidíme čo je pred nami, v nás a kto sa v túto chvíľu na nás díva. Život na tejto planéte je výborne vytvorený, ako pre stádo, ktoré sa musí riadiť zákonmi, žiť svôj život, mať rodinu, chodiť do obchodov, čiže všetko má hneď a i to je dosť otravné a náročné. Neceníme si veci, veď voľakedy sa pestovalo, zomieralo na zápal a priemerná dĺžka života človeka bola malá.. Nemusime sa k tomu vracať, ale tiež by sme sa nemali rútiť životom bez srdca a rozumu konfortnou jazdou na gauči, či v posteli. Ja byť mimozemšťanom, tak nemám potuchy čo by som s takým človekom robila, myslím, o čom by sme sa rozprávali a ako? Náš vývoj síce v tento čas rapídne rastie a neuveríteľne sa mení, ale stále takýto čas neprišiel. Stačí si spomenúť, kým sme volakedy boli, alebo sa spojiť zo svojou dušou a zistíte, čo tým myslím. Ak sa rozhodnete s touto cestou zázrakou začať, je to úžasná vec a každý deň je iný. Ak žijete stereotyp nejdete do svojej hĺbky. Samozrejme je tu otázka, či to vôbec chcete, ale človek čítajúci tento článok hľadá. 

 - "Ak uveríte v zázraky začnú sa diať". A hneď.

Vaše vnútro, DNA a duchovné srdce, tam je množstvo infomácií. A na tejto Zemi žilo a žije množstvo ľudí, čo vie o čo hovorím. A práve oni, tí ktorý žijú vedomejšie a snažia sa, menia svet. A to je tá zmena, čo sa deje. Keby ťahali všetci za jeden povraz, už by sme boli niekde inde. (Ale to by tento projekt ani nezačal, že?) Spoznajte seba a spoznáte túto realitu. 

Kedy už človek prevezme za seba zodpovednosť? Za svoje myslenie. Kedy spozná, že má moc tvoriť a vytvárať? Že vie cítiť, uvidieť a ucítiť vibráciu. Túžiť zažiť tento život už konečne niečo viac, ako tie posledné minulé? Kedy vstane z kresla a začne sa mesto súdenia druhého dívať radšej viac do seba? A mesto hľadania tam vonku (čo je tiež správne), hľadať hľavne v sebe?  Je mi úplne jedno, akú kto mienku má, kto cíti, vycítil z tohto hlavný pocit a ten je podstatný, lebo smeruje von z kruhu a z  toho sa už dá dávno vystúpiť. 

Ak chcete nájsť cestu z labyrinta von, treba hľadať. No záleží i na tom, ktorý labrint myslíte, lebo človek prebúdzajúci rýchlo pochopí, že keď si spomenie ako čo naozaj je, tak takých východov z labyrintu bude viac. Dimenzia nie je iba jedna.

Držím nám palce na ceste domov.

 

TOPlist