Chanelling a človek (text z 29.3.2010)

30.10.2010 20:51

Je individuálna, aj celková spojitosť. Toto je téma, ktorá je náročná. Áno srdiečku je všetko jednoduché a v tom je krása. Áno drahí. Avšak z vašej pozemskej pozície je chanelling ovplyvňovaný v prvom rade vami a to v rôznych percentách. Aj v dobrom je pár percent z vašej strany. Avšak to nie je chyba. Chyby nie sú. To na čo sa napájate  a chcete napojiť je voľba na vás. Avšak zlo ako ho nazývate už je veľmi oslabené, avšak chápadla sú ešte na rôznych miestach. Treba byt opatrný a vyciťovať. Každému môže chaneling niečo iné povedať, niekomu nemusí byť vôbec prirodzený. Každý ste širokospektrálny a sami sebe kráľom. Preto je to rôznorodé na vašej zemi.

 Ste tu ako figúrky, ktoré sa pohybujú na základe množstva aspektov a je to rôznorodý proces, ktorého chápanie pre niektorých vás neni ťažké, keďže ste ho pred mnohým časom vytvorili a prišli ste do vlastného projektu tela.

Objavili ste zatiaľ iba zrniečka piesku z večnosti, na ktorých staviate. Je to tak správne, avšak netreba zabúdať na pohon. Na lásku, svetlo, nehu, pokoru a zdroj všetkého pôvodu. Preto ak máte správne prísady, smiete neskutočné veci vašimi slovami. Vaše schopnosti siahajú do nádherných dialok. Spomeňte si ...

 

Širokospektrálnosť  teraz a tu, chápať multidimenzionalne, vytvárať energie tvorenia a harmónie, tvoriť a meniť,  a mnohé ďalšie sú znalosti, ktoré si pamätáte. Občas sa vám vynárajú a vy sa z nich radujete. Myslite si, že sú to iba bujné predstavy, avšak páčia sa vám. Nič neexistuje len tak. Z ničoho sa vytvoriť nedá. Preto to nič neexistuje. Všetko nejakou formou je a bude. Na tom staviate. Preto ste tu. Treba pochopiť zákonitosti večnosti. Sú to znalosti, ktoré načerpávate životmi a večnosťou a ktoré sa chvíľkami vo vás zobúdzajú a vy máte k nim prístup. Sú činnosti, ktoré vás k tomu povzbudzujú u každého inak. 

Spomínajte na seba, staňte sa sebou...

TOPlist